pondelok 1. januára 2018

DIY darček

 DIY darček - inšpirácia


#diy#present#candle#bowl#be#a#light#notebook#friendship#christmas

Aj tieto Vianoce bol Ježiško k svojim deťom štedrý. Verím, že aj vy ste sa pod stromčekom vytešovali so širokým úsmevom na tvári. Čo vás najviac potešilo ? Darček od srdca, vyrobený ručne s trpezlivou láskou. A práve s týmito darčekmi sa chcem s vami podeliť a možno aj trošku inšpirovať vašu pravú hemisféru mozgu ;)



  • Dáreček číslo jedna. Obyčajná (bowl) miska, ktorá je ozdobená citátom z Biblie. Jednoduchá centrofixka vykúzli nezmazateľné čaro, čo poviete ? Vnútro je vyplnené obľúbenými cukríkmi a odkazmi. Môže to byť 20 vecí prečo milujete svoju polovičku alebo 20 things ktoré si vážite na svojej best friend, či spomienky typu pamätaš na ten mega trapas keď... ? :D 




  •  Dáreček číslo dva. Very simple ale za to sa dotkne srdca každej dievčenskej milovníčky sviečok. Tento "svietnik" využijete najmä na intráku/byte, kde vytvorí úžasnú atmošku. Verte alebo nie, ale svetlo akokoľvek malé tlejúce v kúte izby dodáva do srdca nádej:)





Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lidl sada pismo
  • Darček číslo tri. Vedúci spoločenstva sa naozaj tento rok šplhli. Do obálky uzatvorenej pečaťou (predpokladám, že na pečať využili kaligrafickú sadu z lidla) vložili zápisnik. Vnútri je modlitba za naše spoločenstvo. Vy môžte napísať modlitbu za svojho priateľa/manželku alebo kamarátku. Bude to osobná modlitba, vychádzajúca z úprimnej túžby pozvať Boha aby priniesol požehnanie a svoju milosť do ich životov. Zápisník je vec, ktorou nepohrdne žiadny študák a hlavne vysokoškolák. Logo je na vás. Môže to byť meno, citát, fotka...vyšší level je kresba :)


    Súvisiaci obrázok
  • The last but not least dáreček. Obyčajná fľaša z uhoriek, môže priniesť veľa radosti do života tvojej sestry, mamky, otca...neveríš ? Ak máš ozdobné pásky ( ak nie, rýchlo klikaj na aliexpress.com), stužku a bielu centrofixku alebo aj tekuté bielitko tohto typu (viď obrázok), môže vzniknúť krásne dielo.


Vrchnák sme zakumflovali baliacim papierom a do vnútra napiekli obľúbené musli tyčinky. Každá domáca žienka takúto vecičku vysoko ocení. Nádoba na kávu, múku, sušené ovocie je na svete :)






0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

Vyhľadávať v tomto blogu

BTemplates.com

Vitaj !

About